SPORT - KOŠARKA
Na početku košarkaške sezone 2000/01 grupa je otpočela saradnju sa KK Partizan. Od prve sezone Dance Plus je postala njihova oficijelna grupa koja nastupa na utakmicama Evrolige, a kasnije i na utakmicama koje klub igra u okviru nacionalnog prvenstva i Jadranske lige.
Još od prvog pojavljivanja na košarkaškom parketu, Dance Plus je zapažena kao profesionalna i atraktivna grupa. Originalnost i kvalitet izvedenog programa bili su najbolja preporuka za nove angažmane u svetu sportskih takmičenja.
2001.godine grupa je pozvana da nastupa na utakmicama koje nacionalni tim igra u našoj zemlji. Dance Plus je takođe nastupala (kao jedina grupa) na Diamond ball turniru, 2004.g. u Beogradskoj Areni. Grupa je nastupila i na finalnim utakmicama Evropskog prvenstva za juniore u julu 2005.g., kao i na Evropskom prvenstvu u septembru 2005.g. u Beogradu.
Dance Plus je postala sastavni deo i ostalih sportskih događaja: All star mečeva, rukometnih i odbojkaških turnira i takmičenja i brojnih drugih ceremonija. Grupa ima i višegodišnju saradnju sa ostalim košarkaškim klubovima, u prvom redu sa Mega Aqua Montom.
kosarka4
Dinamičan i originalan program, raznovrsnost koreografija i vrlo atraktivni plesači, su ,,znak raspoznavanja'', jedinstvena etiketa, grupe Dance Plus.
kosarka5
Ima još mnogo razloga zbog kojih publika i fanovi respektuju grupu kao ozbiljnu i profesionalnu, uživajući u našem programu - repertoar nastupa podrazumeva oko 50 različitih koreografija, sa 25 različitih vrsta kostima i pratećih rekvizita (štapovi i šeširi, zastave, plaštovi, gimnastičke trake, obruči, ešarpe, košarkaške lopte), što je praćeno raznovrsnom muzikom, od potpuno novih hitova, do dobro poznatih evergreen numera.