PROMOCIJE
Najzapaženiji nastupi grupe Dance Plus u domenu promocija, modnih događaja, poslovnih prezentacija i sajmova vezuju se upravo za najprestižnije brendove i njihove manifestacije u zemlji:
promocije1
Mercedes-Benz, Oriflame, ‘'Pantene Beauty Awards'', izbor Bazarevog lica godine, dodela godišnjih nagrada ''Biznis Partner'', sajam brendova ''Brand Fair'', promocije novih modela automobila (Reno, Iveco), MESSER, sajam za kosu ''Hair Fair'', Sajam automobila (jedna od članica grupe izabrana je za lepoticu sajma), prezentacija i TV reklama proizvoda za fitnes i rekreaciju ''Bioklinika'', promocija brenda ''Sinalco'' u okviru kampanje ''Duh igre'', promocija Gorkog lista - Pelinkovca.
promocije2
Članice grupe su učestvovale i u reklamnim kampanjama za različite proizvode: sportske opreme ``Anta``, ''Dada'', kolekcije za negu kose ''Fama'', bele tehnike ''Ardo''. Osim toga, plesna grupa je nastupala i na brojnim poslovnim prezentacijama i proslavama Hewlett Packarda, Raiffeisen Leasing-a, Telefonije, Hypo Alpe Adria Banke, MESSER Tehnogas, Vranac, Keune, Oriflame, Fama. Nastupom grupe Dance plus otvorena je Noć reklamoždera 2004.g. i 2005.g.
promocije3
Osim Dance Plus tima, i ostale grupe iz Dance Plus Studija, naročito dečije, učestvuju u brojnim promocijama i dečijim manifestacijama. Najšira publika je imala priliku da vidi njihove nastupe na Charity Bazaru - prednovogodišnjoj priredbi u organizaciji Women Club-a (klub žena ambasadora), zatim Sport Fest-u na Adi Ciganliji, dečijem danu u Beo Zoo Vrtu, na proslavi Dana Planete Zemlje u Košutnjaku, kao i u okviru promocije kompanije ''Flory-Aleva''.
promocije4
Veoma zapaženi nastupi dečijih grupa različitih uzrasta bili su i promocije Diznijevih filmova: ''Zvonar Bogorodičine crkve'',''Herkules'', ''101 dalmatinac'' i ''Letopisi Narnije''.