FESTIVALI I KONCERTI
Nastupi grupa predškolskog i školskog uzrasta vezuju se za različite dečije programe, kako na televizijama, tako i  na brojnim drugim dečijim manifestacijama i šou-programima: Muzički tobogan, Dečije Beogradsko proleće,Zmajeve Dečije Igre, pozorišni festivali za decu, pa čak i dečiji mjuzikli.
Nastupi profesionalne grupe Dance Plus i drugih grupa odraslih plesača iz Studija, vezuju se za veoma popularne i prestižne koncerte i festivale . S obzirom na veliko plesno i scensko iskustvo, interesantne i vrlo uvežbane koreografije, učestvuju na muzičkom festivalu "Sunčane skale" u Herceg Novom, međunarodnom  muzičkom festivalu “Pesma Mediterana” u Budvi.
Učešća na festivalima nastavljaju se na Mesamu, Beogradskom proleću i na festivalu zabavne muzike u Banja Luci, Zrenjaninu i na Beoviziji, zatim u  različitim TV emisijama, uglavnom zabavnog i muzičkog programa, a najveći broj je urađen na nacionalnoj televiziji i za izdavačku kuću PGP RTS. Izdvojićemo: serijal emisija PGP klub, šou programe, novogodišnje programe, koncerte.
Devojke iz grupe Dance Plus su nastupale na koncertnoj turneji  Zdravka Čolića  ''Čarolija'' 2006. i 2007.godine